Ви знайшли студію райсього ландшафтного дизайну в Івано-Франківську

Що включає в себе наше мистецтво?

1

Виготовлення проектної документації, зокрема, 3D візуалізація, генеральний план, креслення малих архітектурних форм

2

Проектування водних споруд (водоспадів, фонтанів, каскадів, ставків, струмків та водойм)

3

Проектування систем поливу, орошення саду, рослин та газонів. Проектування систем освітлення

4

Проектування малих архітектурних форм у Вашому саду чи на подвір’ї

Деякі з наших проектів ландшафтного дизайну

Про деякі стилі ландшафту. Виберіть свій

Регулярний або формальний

Чим характеризується такий стиль? Строгість, симетрія і простота. Зазвичай наявні певні геометричні форми, приміром, кулі, конуси, кулі чи живоплоти. Часто у даному стилі ландшафтного дизайну використовують хвойні рослини, зокрема тис і ялівець. Теж успішно використовуються арки і колони з каменю. А якщо буде водойма, то вона повинна бути правильної форми. Яка ціна? Подзвоніть будь ласка до нас, щоб дізнатися

Стиль Модерн

Це стиль, в якому зібрані найновіші елементи і способи посадження рослин, і звісно, догляду за ними. Якщо ми використовуємо якесь каміння, то воно повинне бути в габіонах, якщо водоспад або фонтан, то не прсотої форми, а у вигляді унікальної композиція, яка створена з різних геометричних форм і комбінацій. А якщо це дерево на штамбі, то має бути сформоване у кулю. А рослини повинні бути цікаві та бажано рідкісні для України та Івано-Франківська.

Стиль Кантрі або Сільський

Вочевидь, уже сама назва говорить за себе. Часто використовується для дачного ландшафту. Його можна вважати радикальним відгалуженням пейзажного стилю. У цьому стилі повинна бути зона городу, фруктові дерева. Клумби зазвичай роблять піднятими і обкладають грубими брусами дерева. Такий стиль для тих, хто готовий виділяти час на постійний догляд. Яка ціна на такий стиль? Подзвоніть уже сьогодні, щоб дізнатися!

Японський стиль

Ландшафтний дизайн по-японськи в Івано-Франківську – звучить дивно? Цей стиль доволі дорогий. Тим не менше, користується широкою популярністю, зокрема і в Україні. Японці створили сади каменів, води і дерев. Можливе комбінування декількох із них разом. Але пам’ятаймо, що основним елементом є камінь. Також використовується пісок, галька, сухі струмки, яскраві декоративні рослини. І звісно світильники, містки, звивисті доріжки та бамбук.